Priser och beställning
Alla priser anges i svenska kronor och inkluderar moms på 25 %. För att kunna göra en beställning måste du vara myndig och fyllt 18 år.

När du genomfört ditt köp får du en orderbekräftelse till den mail du har uppgett, därefter skickas din order så snart som möjligt. Om paketinslagning önskas kan detta väljas vid beställning.

Faktura och kortbetalning

Vi kan nu erbjuda betalning med Klarna. Det innebär att man kan betala med kort, faktura, delbetalning eller direktbetalning.

Vi reserverar oss mot eventuella slutförsäljningar och meddelar i sådant fall kunden snarast möjligen.

Leverans och betalning
Våra leveranser skickas med DHL i första hand. Mindre paket levereras till ditt närmaste ombud, där DHL utgår efter postnumret som du anger vid din beställning. Större paket levereras till din hemadress med avisering och då till en högre fraktavgift. Fraktavgiften för din specifika order framgår innan du går vidare med din beställning. Vår normala leveranstid är ca 1 vecka beroende på lagerstatus.

Om du önskar en annan leveransadress än din egen går detta att uppge vid beställning.

Det är viktigt att du kontrollerar försändelsen för eventuella transportskador, både vid uthämtning från ombud och vid direktleveranser hem. Vid skada ska detta noteras på fraktbolagets fraktsedel i samband med kvittens. Vi behöver foto på skadan för att kunna reklamera hos DHL. Maila oss på butik@greengarden.se vid en sådan situation och bifoga bild på skadan.

Det är kundens ansvar att uppge en giltig leveransadress. Vid retur av ett icke uthämtat paket från ett ombud eller vid icke mottaget paket vid hemleverans, debiteras kostnaden för returfrakt samt en administrativ avgift. Paketet ligger kvar i 14 dagar hos ombuden, därefter skickas det tillbaka till oss.

Alla försök till bedrägerier polisanmäls.

Ångerrätt
Distansavtalslagen ger dig som konsument full rätt att ångra ett köp eller byta en beställd vara inom 14 dagar från att du mottagit varan, meddela oss detta i så fall på butik@greengarden.se snarast. Kunden själv står för returfrakten. Den returnerade varan skall vara i lika gott skick som när du mottog den, samt ska returneras med sitt originalemballage.

Specialbeställda varor bytes ej.

Om en vara mot all förmodan skulle vara trasig eller felaktig byter vi naturligtvis ut den. I detta fall står vi självklart för alla kostnader.